Kanizsa - 2021. március 11., Csütörtök
#Fidesz-frakció #sajtóközlemény #Kanizsa Újság

A kanizsai Fidesz-frakció sajtóközleménye

Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének kinevezése óta méltatlan munkája az elmúlt napokban a vállalható színvonal alá zuhant. Az elmúlt időszakban több, a baloldalhoz köthető internetes közösségi oldal méltatlan, személyeskedő, nem közszereplő hivatali és politikai munkatársak elleni gyalázkodásba és lejáratásba kezdett, mely már a becsületsértés kategóriáját súrolja.

Bízunk benne, hogy az álprofilokon szerkesztett oldalak kezelői között Tar Mihály, a városi cég ügyvezetőjeként és más minőségben sem szerepel, bár néhány tartalom fogalmazásbeli hasonlósága és a benne rejlő helyesírási hibák ezzel kapcsolatban meglepő következtetések levonására is lehetőséget adnak.

Annál is inkább, hisz a napokban egy névtelen, impresszum nélküli oldal irományát - a baloldal Bajnai Gordonék csapata által működtetett lejárató oldalának közvetítésével - közölte a Kanizsa Újság a város által fizetett online felületén. A dolog pikantériája, hogy Tar Mihály maga is az egykori kormányfő pártjának választási szövetségeseként lett ismert.

Felhívjuk Tar Mihály ügyvezető úr figyelmét, hogy ami a kanizsai polgárok, adófizetők véleményét illeti, ön azzal kapcsolatban szereptévesztésben él. 2014-ben szövetségeseivel, a Gyurcsány-Bajnai-koalícióval elvesztette a választást, és ön azóta sem érdemelte ki a kanizsai polgárok bizalmát. Javasoljuk, ha politikai aktivizmusa ennyire túlteng, próbáljon szerencsét a baloldali selejtezőn, esetleg egy igazi választáson!

Az ügyvezető nyilatkozatát olvasva több kérdés is felmerül bennünk, aminek tisztázása erkölcsi felelősség. A Fidesz-frakció nevében szeretnénk tudni, hogy ki volt az a munkatárs, aki ezt a cikket megírta. Milyen következménye várható ennek a súlyos hibának? Tar Mihály nyilatkozatában az szerepel, hogy „a továbbiakban, a kétes megítélésű tartalmakkal kapcsolatban a megjelenés előtt köteles az ügyvezető hozzájárulását kérni”. Ebből számunkra az derül ki, hogy továbbra is kétes megítélésű tartalmakat szándékozik megjelentetni. Ön szerint ez mennyire felel meg az objektív és minőségi hírszolgáltatás követelményeinek? Ezúton kérjük az Éljen Városunk Frakció hivatalos állásfoglalását a botrányos esettel kapcsolatban. Szeretnénk tudni, hogy a pályáztatás nélkül kinevezett ügyvezetők rendkívüli szakmai hozzáértését továbbra is megkérdőjelezhetetlen ténynek tartják-e, akár Tar Mihály vagy éppen Szirtes Balázs esetében.

Tar Mihály ügyvezetői felelőssége az esettel kapcsolatban vitathatatlan. Az útszéli stílusa, szakmaiatlansága, propagandatevékenysége miatt joggal állíthatjuk, hogy a szégyen nemcsak az öné, hanem az önt vezetői székbe ültető kanizsai gyurcsányista baloldalé. Kérjük polgármester urat, hogy vizsgálja meg Tar Mihály vezetői tevekénységét, és vonja vissza vezetői megbízatását!

Fidesz – MPSZ,
Nagykanizsa MJV önkormányzati frakciója

Még érdekes lehet ...

2021. június 22., Kedd

Megemlékeztek a Nagykanizsáról és környékéről a hortobágyi kényszermunkatáborokba elhurcoltakról

Marhavagonba zárták, állati körülmények közé vetették őket.

Újabb támogatást kapott Kanizsa a kormánytól

A kulturális intézmények újraindítására 60 milliót költhet a város.

„Nem kérünk a szemkilövetőkből!”

Kaposvárról érkezett Nagykanizsára Dobrev Klára, akinek mindkét városban „kedves” fogadtatásban volt része.

2021. június 21., Hétfő

Nagykanizsán is megemlékeztek az 1956-os forradalmat követő megtorlás áldozatairól

Nagy Imre és mártírtársainak 1989-ben történt újratemetésekor a hat felravatalozott koporsó közül az egyik üres volt, mely a tragédia minden mártírját és hősi halottját jelképezte.

2021. június 18., Péntek

Szúnyoggyérítés lesz Kanizsán

A földi védekezést június 22-én, napnyugta után végzik el a szakemberek.

2021. június 17., Csütörtök

Kanizsai sportlegendák jártak az arénában

Gábor Erzsébet, Mátyás Auguszta és Vlaszák Géza tegnap megnézte az épülő sport- és rendezvénycsarnokot.

2021. június 16., Szerda

Eldőlt, mire költheti a város a kormánytól kapott csaknem 600 milliós pluszforrást

Út- és járdafelújítás, parkolóépítés, csapadékvíz-elvezetési problémák megoldása, biztonságosabb zebrák és a víztorony felújítása is szerepel az elvégezhető fejlesztések között.

2021. június 15., Kedd

Ne megszokásból vezessenek! Ma délutántól változik a forgalmi rend

Kezdődik a körforgalom építése a 7-es út és a Petőfi utca kereszteződésében.

2021. június 13., Vasárnap

Megszüntetnék majdnem minden második kórházat Gyurcsányék

A kanizsai Fidesz-frakció vezetője szerint itt az ideje, hogy Horváth Jácint és a kanizsai baloldal nemet mondjon Gyurcsánynak a kórházbezárásokra.

Új csuklós buszok kezdik meg szolgálatukat Zala megyében

A magas komfortfokozatú járművekkel Nagykanizsán is találkozhatnak majd az utasok a helyközi elővárosi vonalakon.

2021. június 12., Szombat

Cserhátis diák sikere

Benkő Dániel harmadik lett az ország egyik legrangosabb szakmai versenyén

Nem csak a sport otthona lesz – az elképzelések közt már konkrét nevek is vannak a tervezett koncertlistán

A programterv folyamatosan bővül, az elképzelések szerint tematikus vásárok, kiállítások, expók, gyerekfesztivál és élőzenekaros nagykoncertek is lesznek az arénában.

Június 24-ére hívta össze a polgármester a soros közgyűlést

Az ÉVE-frakció soron kívüli ülést kezdeményezett június 15-ére, azonban a kérelem tartalmi és formai hibás volt.

2021. június 09., Szerda

Elkezdik a sportparkett lerakását a Kanizsa Arénában

Az építkezést a futsalosok is megnézték.

219 ezer forintot kaphatnak azok a vállalkozók, akik nem voltak jogosultak az ágazati bértámogatásra

A kormány segít azoknak a mikrovállalkozásoknak és önfoglalkoztatóknak is, akik alkalmazott híján nem voltak jogosultak az ágazati bértámogatásra.

2021. június 05., Szombat

Jövő hét közepén megkezdődik a körforgalom építése

Körforgalmú csomóponttá építik át Nagykanizsán a 7-es út és a Petőfi utca kereszteződését.

Ma selyemkesztyűbe csomagolják a magyarság elleni könyörtelenséget – mondta a nemzeti összetartozás napján az országgyűlési képviselő

101 éve, 1920. június 4-én írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot.

Miniszterelnöki biztossá nevezték ki Cseresnyés Pétert

Orbán Viktor fontos feladatokkal bízta meg Nagykanizsa és a térség országgyűlési képviselőjét.

#Nagykanizsa

Tesztkonténer Kanizsán