Kanizsa - 2022. április 22., Péntek
#Cseresnyés Péter #megbízólevél #választás #Nagykanizsa

Cseresnyés Péter is átvette megbízólevelét

Cseresnyés Péter is átvette megbízólevelét

(Fotó: Gergely Szilárd)

Átvette a megbízólevelet Dél-Zala újraválasztott országgyűlési képviselője, Cseresnyés Péter. A megbízólevelet a választókerület választási bizottságának elnöke adta át.

Baumgartner Imre elmondta, Cseresnyés Péter a voksok csaknem 53 százalékát kapta meg a választóktól.

– Megtörtént a választási bizottság utolsó feladata: átadtuk a megbízólevelét Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő úrnak, aki a szavazatok nagy többségével megnyerte a választást. Ezen kívül összegeztük a bizottság munkáját, a jogerős választás után ez volt az utolsó feladatunk.

Cseresnyés Péter hangsúlyozta: a következő négy évben is valamennyi dél-zalai embert szolgálja majd, vagyis a térség 81 településén élő 90 ezer emberért dolgozik a jövőben is. Az újraválasztott országgyűlési képviselő megköszönte a választópolgárok részvételét, az őt támogatók szavazatait, a kampányát segítők tevékenységét, továbbá a népszavazáson és választáson dolgozó önkéntesek és hivatalnokok munkáját is.

– Az a fejlődés, amely az elmúlt évtizedet jellemezte, csak abban az esetben folytatható, ha mindenki komolyan veszi az esküjének megfelelő vállalását, és nem akadályozza azt a munkát, például Nagykanizsa esetében, amit Balogh László polgármester úr vagy éppen a Fidesz-frakció végez. Remélem, hogy a közgyűlési többséget végre ráébreszti ez a választás arra, hogy ők ülnek fordítva a lovon. Ahogy a választás éjszakáján, úgy most is arra kérem őket, hogy Nagykanizsa érdekében dolgozzanak, nem feledve, hogy egyébként a városban sok-sok szavazatot kaptak a szavazóiktól, de nem arra, hogy akadályozzák a fejlődést, hanem azért, hogy a polgármester úrral együttműködve a városért dolgozzanak.

Cseresnyés Péter hozzátette: az elmúlt 12 év eredményes volt, az emberek pedig érzik azt a biztonságot, amit a kormányzati politika fel tudott mutatni az előző években.

– Ez a munka, ez az irány és ez a biztonság, amit az emberek a mindennapokban éreznek, ez eredményezte azt, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség a történelmének legnagyobb győzelmét aratta. És ha már itt tartunk, akkor meg kell említeni azt is, hogy ez volt az első alkalom az elmúlt 32 évből, amikor a városban is sikerült megszereznie a jobboldali pártszövetségnek a szavazatok többségét. Ennek tudatában kérem továbbra is a helyi baloldali többséget, hogy végezze az esküjéhez méltó módon azt a munkát, ami a következő 2-2,5 évben előtte van – hangsúlyozta a politikus.

Képgaléria


Még érdekes lehet ...


2022. május 19., Csütörtök

Támogatott képzések is új állásokhoz segíthetik a Tungsram dolgozóit

A kormány fokozott figyelmet fordít a Tungsram csoportos létszámleépítésben érintett munkavállalóinak mielőbbi elhelyezkedésére.


2022. május 17., Kedd

Hátborzongató! Így cikáztak a villámok éjszaka Kanizsa felett

A látványos fotókat az MTI fotóriportere, Varga György készítette.


2022. május 16., Hétfő

Már a belvárosban is üzemeltet közösségi mosodát a DRVE

A szervezet Zrínyi utcai épületében várják azokat a rászorulókat, akik másképpen nem tudnák kimosni a ruháikat.


2022. május 14., Szombat

Bringás reggeli

Az ország 50 helyszínén várják reggelivel a bringásokat.


2022. május 13., Péntek

Mostantól biztonságosabb

A 7-es és a Petőfi utca csomópontban nagy a forgalom, bizonyos időszakokban a mellékutakról nehéz volt kihajtani, és balesetveszélyes is volt.


2022. május 12., Csütörtök

Már májusban megtarthatják az első állásbörzét

Gyors segítség azoknak, akiknek megszűnik a munkahelye a Tungsramnál.


Építkezni, jó lelkiismerettel

A Nagykanizsai Tankerületi Központ és annak Iskolapszichológus Munkaközössége harmadik alkalommal szervezett neveléstudományi konferenciát.


Felavatták Kanizsa új körforgalmát

A körforgalom nemcsak biztonságosabbá teszi az átkelést, hanem megkönnyíti a közlekedést a régi és az újonnan épülő ipari parkok irányába is.


Csődvédelmet kért a Tungsram

A Tungsram Operations Kft. hitelező partnere, az Eximbank Zrt. „törvény biztosította jogával élve” inkasszót nyújtott be szerdán a vállalat bankszámláira.


2022. május 04., Szerda

Minden, amit a hétvégi Giróról tudni érdemes

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.


„Szállj, szállj, szállj fel magasra...”

Nagykanizsán járt a Szent Korona Hőlégballon.


2022. május 03., Kedd

Gál Kinga: A brüsszeli bürokraták nem tudják elfogadni a valóságot

Gál Kinga európai parlamenti képviselő, a Fidesz elnökségének tagja volt a vendég azon a találkozón, amelyen a dél-zalai segítőinek mondott köszönetet a Fidesz-KDNP pártszövetség a választáson elért eredményért.


2022. április 30., Szombat

Ilyen volt a bolondballagás Kanizsán

Kattintson a fotókért.


Komplex munkaerőpiaci programmal segítene Cseresnyés Péter

Már felvette a kapcsolatot a Nagykanizsán működő, munkaerőhiánnyal küzdő cégekkel Cseresnyés Péter, aki egy komplex munkaerőpiaci programot dolgozott ki a Tungsramból elbocsátandó dolgozók megsegítésére.


2022. április 29., Péntek

Segíteni kíván Nagykanizsa a Tungsramból elbocsátandó dolgozóknak

Információs napokkal, állásbörzékkel, a munkalehetőségek feltérképezésével próbálnak segítséget nyújtani.

+