Sport - 2023. október 17., Kedd
#Kanizsa Vízilabda SE #országos bajnokság #gyermek korosztály #ifjúsági #serdülő #Százhalombatta

Háromból három győzelem

Háromból három győzelem

Százhalombattán remekeltek Simonka Ferenc és Leposa Gábor edzők tanítványai (Illusztráció, a kép forrása: Pixabay)

A Kanizsa Vízilabda SE gyermek, ifjúsági és serdülő korosztályú csapatai az országos bajnokság A2 Nyugati-csoportjában játszanak. Mindhárom korcsoport tagjai Százhalombattán szerepeltek, ahol Simonka Ferenc és Leposa Gábor edzők tanítványai remekeltek, hiszen mindegyik meccsen nyertek.

Gyerek.
Százhalombatta - Kanizsa Vízilabda SE 8:13
KVSE: Vajda (kapus), Kurucz K., Kurucz L., Mátyás, Szabó, Pávlicz, Dervenkár, Jurik, Sneff Cs., Dömötör, Kutfej, Szabadics, Barota. Edző: Leposa Gábor.

A hosszú út után kicsit nehezen kezdték a mérkőzést a kanizsaiak, a 3. negyedig fej-fej mellett haladt a két csapat. Bár a helyzeteik megvoltak, a befejezéseknél sokszor figyelmetlenek voltak. A védekezésük többnyire jól muzsikált, sok labdát szereztek és Vajda is magabiztosan teljesített a kapuban. Az utolsó negyedben szoros emberfogásra váltottak, amiből több lefordulást is értékesíteni tudtak, így ha nehezen is, de győztek.
 
Ifjúsági. 
Százhalombatta - Kanizsa VSE: 13:19
KVSE: Horváth-Bodzai, Bonczók (kapusok), N. Horváth Zs., Veit, Zámbó, Kurucz L., Marton, Molnár, Sneff, Varga, Mavolo, Nagy, Németh, Mádé. Edző: Simonka Ferenc.

Rövidebb medencében rendezték a meccset, így számítani lehetett rá, hogy rengeteg lövés lesz mindkét oldalon. A kanizsaiak támadásai többé-kevésbé működtek minden negyedben, de a védekezésük szellős volt, hiszen hat gólt kaptak. A 7:2-es harmadik negyedben léptek el a hazaiaktól és sokgólos meccsen, nagyon fontos három ponttal gazdagodtak.
 
Serdülő.
Százhalombatta - Kanizsa VSE 4:37
KVSE: Horváth-Bodzai, Vajda (kapusok), N. Horváth Zs., Veit, Zámbó, Marton, Molnár, Sneff, Varga, Mavolo, Nagy, Németh, Szabó, Szörcsök. Edző: Simonka Ferenc.

A győztes ifjúsági meccs után ez a négy negyed a regenerációról és a ziccerekről szólt a kanizsaiak számára. Alaposan megszórták gólokkal a százhalombattaiakat.

Még érdekes lehet ...


2023. november 20., Hétfő

Kitűnően szerepeltek a kanizsaiak a karateversenyen

A kanizsai csapat 7 arany-, 7 ezüst- és 10 bronzéremmel az induló klubok között összesítésben az első helyet szerezte meg.


2023. november 17., Péntek

Kijutott az Eb-re a magyar válogatott!

A magyar válogatott Bulgária vendégeként 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a zárt kapus szófiai selejtezőmérkőzésen.


2023. november 14., Kedd

Karate az Arénában

A sportolók két versenyszámban feszülnek egymásnak.


2023. november 08., Szerda

Jobb eredmény reméltek a kanizsai asztaliteniszezők

A mérleg: egy győztes és egy vesztes rangadó.


2023. november 07., Kedd

A kanizsaiak célja a tizenhatodik bajnoki cím megszerzése

Megkezdődött a sakk csapatbajnokság.


Nagyszerű idénykezdés az Extraligában!

A kanizsai asztaliteniszezők egységesebbek, mint valaha.


2023. október 31., Kedd

Nívós mezőnyben bizonyítottak a magyarok

A kanizsai Feszt Norbert a magyar csapat vezetőjeként és a Magyar IKU Karate Szövetség elnökeként vett részt az International Karate Union Európa-bajnokságán. 


2023. október 14., Szombat

Országos sportalapítványt hozott létre egy kanizsai fiatal

A szervezet hátrányos helyzetű gyerekek sport általi integrációját, oktatási intézmények segítését, ösztöndíj programok megvalósítását és sportnapok szervezését szeretné biztosítani.


2023. október 11., Szerda

Crossfit-bajnok kanizsai rendőrök

A versenyzőknek hat, egyenként kettő perces állomáson kellett maximális ismétlésszámmal végrehajtaniuk a saját súlyos, funkcionális és súlyzós elemekből álló gyakorlatokat.


2023. október 10., Kedd

Kanizsai szőnyegen küzdöttek

A Fűr-testvérek két korcsoportból aranyérmeket nyertek, oda kell figyelni rájuk.


2023. szeptember 27., Szerda

Osztrák viadalon álltak szőnyegre a kanizsai birkózók

Összesítésben az ötödik helyen végeztek.

+