Vélemények - 2021. december 24., Péntek

ÉVE-frakció: kicsinyességben a legnagyobbak

ÉVE-frakció: kicsinyességben a legnagyobbak

Fotó forrása: Pixabay

Az év utolsó közgyűlésén sem hazudtolta meg magát az ÉVE-frakció. A hangulatot a kritikán aluli viselkedésük, míg a döntéseiket a bosszúvágy határozta meg.

Egy példa a sok közül. Nagykanizsára református segédlelkész érkezik – nem turistáskodni, hanem azért, mert a nevelőszülői hálózat működtetését Zalában is átvette a Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálata. És ez nem oldható meg ingázással, hiszen csak itt a környéken 160-170 nevelőszülő van, akivel szeretnék a kapcsolatot ápolni, és ehhez elengedhetetlen az állandó jelenlétet adó segítség. Erre a feladatra szegődött a lelkész, akinek azért nem ártana valahol aludnia is.

Az ÉVE-frakció szerint ez a valahol lehet felőlük a Kerka partja is (hiszen az is Zalában van...), csak ne Nagykanizsa, ne az önkormányzati bérlakás.

Pedig Hella Ferenc esperes beszélt a polgármesterrel, a Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójával, a bérlakás igényléshez minden szükséges dokumentumot benyújtott, és még a szakbizottság is támogatta a kérelmet.

Ezek után az ÉVE-frakció a bérlakás kérelmet még csak napirendre sem vette, és dr. Fodor Csaba fondorlatosan primitív akcióval elérte, hogy majd csak januárban lesz újra tárgyalható a kérelem, majd akkor – talán... - méltóztatnak napirendre venni.

Hogy a segédlelkész nagykanizsai polgárokon segítene? Tojni rá! A lényeg a kicsinyes bosszú, a szánalmas „kivagyiság”.

Az ugyanis nem jutott el az elutasítók tudatáig, hogy ezzel a pökhendi döntéssel nem Hella Ferencnek, és nem is a református egyházközségnek ártanak igazán, hanem azoknak a nevelőszülőknek, akiknek támogatására érkezne a segédlelkész.

Ez különösen most, az adventi időszakban, karácsonykor igazán szívmelengető történet. Köszönjük ÉVE-frakció, kicsinyességben ti vagytok a legnagyobbak!

És nyilván rendkívül hálásak nektek a nevelőszülők is...

Forrás: enkanizsam.blogstar.hu

Még érdekes lehet ...


2022. február 16., Szerda

Élhetetlen VárosuNk Egyesület

Nahát, miről ír az országos sajtó!


2021. augusztus 23., Hétfő

Város Napja 2021 - olvasónk véleménye a kialakult helyzetről

Olvasói levél érkezett virtuális postaládánkba.


2021. április 08., Csütörtök

2021. április 01., Csütörtök

2021. február 23., Kedd

Nem lehet a vonatokat „eltéríteni”, azok a leggazdaságosabb, legoptimálisabb útvonalon járnak, így logisztikai központ is ott épül, amerre a szerelvények közlekednek

Nézzenek a vasúti térképre és a dolgok mögé az ÉVE tagjai, mielőtt ismét feleslegesen kezdenek politikai hangulatkeltésbe!


2020. december 13., Vasárnap

A Deftones albuma annyira jól sikerült, hogy muszáj megismételni!

Vajon mi sül ki egy 20 évvel ezelőtt Grammy-díjat nyert lemez remix verziójából? A Black Stallion mindent elmond.


2020. november 22., Vasárnap

Metalcore és a dallamok

Aki nem zárkózik el a metal és az elektronikus zenétől, tegyen egy próbát a Child Soldier: Creator of God albummal.


2020. július 13., Hétfő

A szerelem sötét verem...

Firka csúfítja el a régi víztorony közelében álló út menti kőkeresztet.

+