A finom édességnek több fajtáját is ismerjük, például szalagos fánk, rózsafánk vagy a csörögefánk. Mi most egy egyszerű, de nagyszerű receptet mutatunk.
A sütőtök – mint az évszak egyik legfőbb jelképe – lassan, de szívósan itthon is egyre inkább beférkőzik a mindennapjainkba.
Minden, amit a kalácsról tudni kell a dietetikus szerint.
Rengeteg verzió létezik, segítünk eligazodni, ha nincs időd keleszteni-dagasztani.
A fasangi fánkot sokan szeretik, de nem állnak neki az elkészítésének, mert úgy gondolják, túl bonyolult, félnek a kurdarctól.
Ünnepi menüsor az 1930-as évekből.
A lényeg: bármennyire a könyökünkön jön ki a mézeskalács, vagy elrontottunk pár darabot, ne dobjuk ki, mert gyerekmágnes édességet tudunk még belőle varázsolni!
Wolf András tippjei az egészséges és finom almakompóthoz.