Kanizsa - 2023. június 18., Vasárnap
#Nagykanizsa #családi nap #Kereszténydemokrata Néppárt #kereszténydemokrata közösség #Cseresnyés Péter

Kötetlen beszélgetések fontos témákról

Kötetlen beszélgetések fontos témákról

A képen b-j-ra Cseresnyés Péter, Dénes Sándor önkormányzati képviselő, Sárdi Zoltán, a nagykanizsai KDNP tagja, dr. Császár Zoltán, a KDNP vármegyei szervezetének vezetője, Szabó Szilárd, a nagykanizsai Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Bedő György, a Kereszténydemokrata Néppárt nagykanizsai szervezetének elnöke, Pintér Attila, a keszthelyi KDNP képviseletében (Fotó: Gergely Szilárd)

A Csónakázó-tónál tartott családi délutánt szombaton a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete. Bedő György, a KDNP nagykanizsai szervezetének elnöke elmondta, hogy tavaly elmaradt a hagyományos karácsonyi családi vacsora, a programot most ezzel a családi délutánnal pótolták, melyre szerveztek bográcsozást, kvízvetélkedőt, illetve kirándulást a kilátóhoz, ahonnan a kanizsai panorámát is megcsodálhatták.

Arról is beszélt, hogy a KDNP helyi szervezetének jelenleg 43 tagja van, közülük 33-an aktívak, a többiek pártoló tagként vesznek részt a szervezet életében. Programokat is szerveznek, például előadásokat, ahol politikai, társadalmi információkat osztanak meg az előadók a tagokkal. Az elmúlt évben két Kereszténydemokrata Estet tartottak Nagykanizsán, az egyiken Hölvényi György kereszténydemokrata EP-képviselő osztotta meg gondolatait Európa jövőjéről a közönséggel, a másikon pedig Navracsics Tibor miniszter volt a vendég, aki már a KDNP színeiben tagja a kormánynak. A rendezvények mellett minden évben megajándékozzák a családok átmeneti otthonának lakóit Nagykanizsán.

202306181329_NKGKDN-24.jpg (1500×1001)A Csónakázó-tónál szervezett családi napon fontos témákról beszélgettek kötetlenül (Fotó: Gergely Szilárd)

A program fő támogatója a KDNP Zala vármegyei választmányának elnöke, dr. Császár Zoltán volt, aki arról beszélt, hogy a családi nap már a harmadik olyan esemény az elmúlt másfél évben, ahol a vármegyei szervezet segíti a nagykanizsai erősödését, épülését.

A jövő évi önkormányzati választásokra is készülnek már – tette hozzá dr. Császár Zoltán -, s optimistán tekintenek a jövőbe. Nem titkolt céljuk, hogy újra kereszténydemokrata, nemzeti konzervatív kézbe kerüljön a városházi többség a polgármesteri szék megtartása mellett. Erre úgy készülnek, hogy erősítik közösségeiket, építik kapcsolataikat a szövetséges párttal, ezért is hívták meg az eseményre Cseresnyés Péter országgyűlési képviselőt.

A Fidesz-KDNP politikusa megköszönte a meghívást és elmondta, hogy bízik benne, hogy a kereszténydemokrata közösség által életre hívott esemény a folytatásban egyre több embert vonz magához, hisz az ilyen közösségek segítik azt a helyi politikai munkát, amely segítségével meg tudják ismertetni azokat a célokat, eszméket, gondolatokat, elveket, amiket a helyi politizálásban használnak mind a Fidesz, mind a KDNP oldaláról. De legfontosabb – tette hozzá Cseresnyés Péter-, hogy ilyenkor kötetlen beszélgetések során tudnak gondolatokat cserélni.

Képgaléria


Még érdekes lehet ...


2024. szeptember 07., Szombat

Jövő pénteken nyílik a kerékpármúzeum

A Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség tagjai által létrehozott kiállítás szeptember 13-án, a dödöllefesztivál első napján nyitja ki kapuit.


2024. szeptember 06., Péntek

Az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület közleménye

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményt változtatás nélkül közöljük.


2024. szeptember 05., Csütörtök

Helyreállt a rend a Nagykanizsai Javítóintézetben

A szabályok betartása mellett a hagyományok és új kezdeményezések is fontos szerepet kapnak a jövőben.


2024. augusztus 30., Péntek

A Csónakázó-tó infrastruktúrájának fejlesztését szorgalmazza Szabó Szilárd képviselő

A beruházás már középtávon is megtérülne, hiszen egy-egy alkalomra több milliós költsége van az ideiglenes áramhálózat kiépítésének.


Anomáliák az állatmenhely körül?

A Fidesz nem engedi szőnyeg alá söpörni az ügyet.


2024. augusztus 29., Csütörtök

Óvatosságra intett Radics Bálint a Tripammer utca felújítása kapcsán

Ha önkormányzati forrásból lenne finanszírozva a Tripammer utca felújítása, már elkezdődhettek volna a munkálatok.


2024. augusztus 27., Kedd

A régi piac területén nem lehetne fizetős a parkolás

A nagykanizsai Fidesz-frakció ingyenessé tenné a várakozást.


2024. augusztus 21., Szerda

Az államalapítás és az új kenyér ünnepén

A Szent István-napi megemlékezés a Deák-téren ünnepélyes zászlófelvonással kezdődött.


2024. augusztus 08., Csütörtök

„Víziszörnyek” a tavon, bulibárók a parton

Ismét a Csónakázó-tavon rendezik meg a Jet-Ski Országos Bajnokság utolsó fordulóját.


2024. augusztus 01., Csütörtök

Tanácskozó testület alakul

Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő az új grémium első összejövetelét szeptemberre tervezi.


2024. július 22., Hétfő

Családi nap Bajcsán

Minden korosztály megtalálta a számára kikapcsolódást nyújtó programot.

+