Érdekes - 2022. június 29., Szerda
#Johnny Depp #Disney #A Karib-tenger kalózai #Hollywood

Visszatérhet főszerepéhez Johnny Depp

Visszatérhet főszerepéhez Johnny Depp

Johnny Depp mint Jack Sparrow kapitány A Karib-tenger kalózai című filmben

A pletykák szerint a bajba keveredett színész több mint 300 millió dollárért térhet vissza A Karib-tenger kalózaiba, miután 2018-ban az exfelesége, Amber Heard által felhozott bántalmazási vádak miatt kirúgták a film színészgárdájából.

Egy Disney-hez közeli forrás állítólag egy új interjúban dobta le a „bombát” az ausztrál Poptopicnak. „Az üzlet állítólag arról szól, hogy Johnny Depp visszatér Jack Sparrow szerepében” – állította a szivárogtató a Down Under szórakoztatóipari weboldalnak – közölte a New York Post.

Az 59 éves sztár öt filmben játszotta el a kalóz kapitányt, mielőtt a Disney kirúgta volna őt a hatodik, egyben utolsó részből a 36 éves Amber Heard 2018-as Washington Postban megjelent véleménycikke nyomán, amelyben Deppet családon belüli erőszakkal vádolta. A hírek szerint emiatt az Ollókezű Edward sztárja 8,5 milliárd forintos – 22,5 millió dolláros – fizetéstől esett el.

Depp június elején rágalmazásért perelte exfeleségét, amely nagy nyilvánosságot kapott, de miután győzött a bíróságon, most úgy tűnik, hogy a Disney hajlandó lenne visszahelyezni őt az ikonikus szerepbe.

„A Disney érdekelt abban, hogy rendbehozza a kapcsolatát Johnny Depp-pel. Megkeresték a színészt az Amber Heard elleni rágalmazási pere előtt, és megkérdezték, hogy érdekelné-e a visszatérés egy-két újabb kalózos filmre” – állította a forrás a Poptopicnak.

A színészhez kötődő forrás állítólag azt mondta az NBC Newsnak, hogy ez kitaláció, de Depp és a Disney képviselői még nem válaszoltak a hír megerősítésével kapcsolatos The Post megkeresésre. Eközben a pletykák 113,7 milliárd forintos – 301 millió dolláros – szerződésről szólnak.

A forrás szerint Depp Jack Sparrow-ként térne vissza A Karib-tenger kalózai 6 című filmben és egy spin-off Disney+ sorozatban, amely a Fekete Gyöngy kapitánya életének korai szakaszáról szólna. „Annyit mondhatok, hogy a stúdió már elkészítette a Jack Sparrow-ról szóló film tervét, így nagyon bíznak benne, hogy Johnny megbocsát nekik, és visszatér” – állította a forrás.

(Forrás: hirado.hu)

Még érdekes lehet ...


2022. augusztus 07., Vasárnap

Több lehet a gólyafióka

Az átlagosnál magasabb fiókaszámot mutatnak a fehér gólyák rendelkezésre álló idei költési adatai.


2022. augusztus 06., Szombat

Hamarosan jönnek a Perseidák

A Perseidák maximuma idén augusztus 12-13-ra esik.


Megvan az Év Strandétele

Díjazták a legjobb strandbüfét és strandbisztrót is.


2022. augusztus 03., Szerda

A Káli-medence poszt-apokaliptikus őrszemei

A Kővágóörs és Köveskál között emelkedő domb tetején áll az impozáns Emberi komédia szoborcsoport.


2022. augusztus 02., Kedd

Ilyen volt régen a Balatonon

Múltidéző fotók a cikkben.


2022. augusztus 01., Hétfő

Megvan Magyarország idei tortája

2022-ben 28 tortát neveztek a versenybe, ebből öten jutottak be a döntőbe, ahol a nagykőrösi cukrászda alkotása lett az első helyezett.


2022. július 30., Szombat

Nagy veszélyt jelentenek a madarakra a madzagok

A feleslegessé vált és természetbe kikerülő zsinórokat a madarak fészeképítéshez használják fel, onnan pedig már csak egy lépés, hogy bajt okozzanak.


2022. július 27., Szerda

Illegális növényvédő szerekkel kereskedőkre csaptak le 31 országban

Az Europol a kikötőkre, a repülőterekre és a szárazföldi határátkelőhelyekre fókuszált a három hónapos akció folyamán.


2022. július 26., Kedd

A kütyük is nehezen viselik a forróságot

Az extrém hőség nemcsak az emberi szervezetet terheli meg, hanem a számítógépeket is.


2022. július 24., Vasárnap

Ők voltak a leggyorsabbak a Balaton-átúszáson

Két válogatott úszó, Vas Luca és Barabás Imre volt a leggyorsabb a 40. Balaton-átúszáson szombaton, amelyen rekord született a 12 ezres nevezéssel.


Elsőbálozók lettek az Anna-bál szépei

Kemecsei Anna Viktóriát választották a 197. Anna-bál szépének szombat éjjel. Az első udvarhölgy Zelena Zóra, a második udvarhölgy pedig Janovszki Csenge lett.


2022. július 23., Szombat

Kajszi szezON – Valter Attilával

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő programja, az Európai Friss Csapat a hazai kajszibarack-termesztésnek és az idei kajszitermésnek járt utána Valter Attila magyar bajnok kerékpárversenyzővel.

+