Kanizsa - 2024. június 09., Vasárnap
#Nagykanizsa #Cseresnyés Péter #Balogh László #választás #béke #Fidesz-KDNP

Ön szavazott? Voksoljon a béke mellett, válassza a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

Ön szavazott? Voksoljon a béke mellett, válassza a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

Cseresnyés Péter a békét támogatja (Fotó: Gergely Szilárd)

Nagykanizsán szinte urnanyitástól kezdve felpezsdült a város, nagyon sokan érkeztek szinte az összes szavazókörbe, hogy leadják voksukat a helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választásokon.

- Nagykanizsán az elmúlt négy és fél év a megállás időszaka volt, miután a baloldali frakciótöbbség tulajdonképpen nem tett semmit sem a város fejlődéséért - mondta Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, miután leadta a szavazatát a Rozgonyi-iskolában. - Arról döntünk ma, hogy a város a kormánnyal együttműködve léphessen előre vagy a fejlődés ugyanúgy megáll, mint ahogyan az az elmúlt ciklusban történt.

Cseresnyés Péter hozzátette: az európai parlamenti választás ugyanolyan fontos, hiszen a békéről döntenek a szavazók. Ha utóbbi mellé teszik le a voksot, akkor a Fidesz-KDNP listájára kell szavazni. Minél több képviselőt küldenek Brüsszelbe, annál biztosabb, hogy Európa nem sodródik egy újabb háborúban.

202406091639_NKGVVA-38.jpg (1500×997)Balogh László bízik abban, hogy Nagykanizsa számára olyan korszak következik, amikor a régi víziókból végre jó pár megvalósulhat (Fotó: Gergely Szilárd)

Balogh László polgármester már reggel feleségével, Baloghné Harkány Judittal és egyik lányával, Balogh Júliával leadta szavazatát. A városvezető szerint a nagykanizsai választókat a munkahelyek kérdése, az utak és járdák állapota foglalkoztatja a leginkább. A NagyON Kanizsa pénteki rendezvénye a Csónakázó-tónál pedig azt is bebizonyította, hogy szükség van hasonló igényes, minőségi rendezvények sokaságára a jövőben. Ez már egy olyan program néhány eleme, ami megvalósítható a következő öt évben, melyet Nagykanizsa lakói megérdemelnek.

- Azt remélem, hogy a választást követően egy nagyon munkás időszak következik - folytatta Balogh László. - Nagykanizsa számára egy olyan korszak következik, amikor a régi víziókból jó pár megvalósulhat és lehetnek új álmaink is.

Még érdekes lehet ...


2024. június 14., Péntek

Hosszú távon győz az elkötelezettség

A hagyományoknak megfelelően a Csónakázó-tónál tartotta Semmelweis-napi ünnepségét a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház.


Jók között a legjobbak

A kiemelkedő eredményeket elért diákok munkáját ismerték el az önkormányzat, a tankerület és szakképzési centrum közös ünnepségén.


2024. június 10., Hétfő

Hűséges marad saját közösségéhez

Balogh László: köszönöm annak a 8394 kanizsainak, aki megtisztelt bizalmával és rám szavazott, illetve mindazoknak a segítőknek, támogatóknak akik a háttérben dolgoztak.


2024. június 09., Vasárnap

Nyárindító buli a Csónakázó-tónál

A NagyON Kanizsa DJ PARTY-ra hívta a kanizsaiakat.


2024. június 08., Szombat

Egy nap alatt szereztek diplomát

Pályaorientációs napot tartott a Pannon Egyetem Nagykanizsa.


2024. június 07., Péntek

Öt év elpocsékolt idő

Az ÉVE tehetetlenségét meg nem valósított beruházások, állami források visszafizetése, az utak, járdák és a közterületek állagromlása fémjelzi.


Az ÉVE-frakciót nem érdekli Nagykanizsa

A kerékpárút nem méhlegelő!


„Akkor sem mennék vissza, ha hívnának”

Magyarországra költözött a német színésznő.


Hová tűntek a rollerek Nagykanizsáról?

Erről valahogy elfelejt beszélni az ÉVE-frakció.


2024. június 05., Szerda

A vasárnapi döntés évtizedekre meghatározhatja a jövőt

Dömötör Csaba államtitkár járt Nagykanizsán.


Hatalmas bulival indítja a nyarat a NagyON Kanizsa Egyesület

Pénteken 19.30-tól DJ Lada melegíti be a közönséget, majd érkezik Lotfi Begi, aki Kollányi Zsuzsit és Nagy Adrit is magával hozza.


2024. június 04., Kedd

A nemzet egy és oszthatatlan

Nagykanizsán a Nagy-Magyarország-emlékműnél emlékeztek meg a Nemzeti Összetartozás Napján a trianoni békediktátum 104. évfordulójáról.


Tánckarnevál felvonulással

Szombaton a Rózsa utcától indult a karneváli felvonulás több száz táncossal, feldíszített kamionokkal az Erzsébet térig.


Idősebb Gáspár Győző Ligetvárosba látogatott

A Cigány Közösségek Szövetsége (CiKöSz) szervezésében tartós élelmiszerekből álló csomagokat osztott a Ligetvárosban élő rászoruló családoknak.


2024. június 02., Vasárnap

Az ÉVE-frakció elfordítja a fejét...

Újabb rongálás Nagykanizsán.


2024. június 01., Szombat

Elhanyagolt épületek és város...

Az Éljen VárosuNk! Egyesületnek nem fontos Nagykanizsa.


2024. május 31., Péntek

Minőségi kultúrát ad

A kultúráért felelős államtitkár járt Kanizsán.


A lelkes csapat sok tanulással jutott az országos döntőbe

A Szivárvány EGYMI diákjainak sikere a Zala vármegyei fordulón.

+