Hétvégi programajánló

(A kép forrása: pixabay.com)

Nyárbúcsúztató program a termelői piacon

Becsehelyen pénteken a termelői piacon 17 órakor Zenés nyárbúcsúztató rendezvényt tartanak. Az eseményen az őstermelők portékái közül választhatnak az érdeklődők, de más programot is szervezett az önkormányzat. Légvárak és csúszdák várják a gyerekeket, majd 19 órától a Mura Band szórakoztatja a közönséget.

Jótékonysági főzőnap

Zalakaroson a Zalakarosi Fürdő szombaton 9 órától negyedik alkalommal rendezi meg Jótékonysági főzőnapját. Idén tíz csapat jelentkezett, a befolyt összeget ezúttal a fürdőváros nevelési és oktatási intézményei támogatására fordítják.

Falunap Zalamerenyén

Zalamerenyén változatos programokat kínál a szombaton 10 órától csülökfőző versennyel kezdődő falunap a kultúrház udvarán. Ezt követően 11 órakor ünnepi szentmise lesz a Szent Mihály templomban, majd a polgármesteri köszöntőt követően több helyi és környékbeli kulturális csoport fellépése színesíti a napot.

Falunap Kisrécsén

Kisrécsén az önkormányzat udvarában szombaton 10 órától főzőversennyel kezdődik a falunapi rendezvény. A programok sorában 13 órától gyermek kézműves foglalkozások lesznek, 14.30-kor bohóc lép fel, majd 16 órától Kardos Eszter és Horváth Szilárd operett slágereket énekelnek. Vasárnap 9 órától pedig búcsú szentmisére várják a híveket a kápolnába.

Helyi értékek napja Szepetneken

Szepetneken a Királyi Pál óvoda és bölcsőde udvarán szombaton 9.30-kor tartja az önkormányzat a Helyi értékek napját. A programban többek között köszöntik az újszülötteket, de emléklapokat is átadnak, valamint a helyi értéktár legújabb kiállításáról is szó esik. Ezen kívül lesz még könyvbemutató, illetve ételfotókból nyílik tárlat. 13 órától vásári forgatag kezdődik, amit 15 órától kulturális programkavalkád követ a nagyszínpadon. Az est sztárvendége 20.30-kor Kabai Alex színész, énekes lesz.

Falunap Beleznán

Beleznán az IKSZT-ben szombaton 14 órakor a megnyitóval kezdődik a falunap. Programokból nem lesz hiány, tartanak főzőversenyt, de fellépnek helyi és környékbeli együttesek, kulturális csoportok és táncosok. Az est sztárvendége 18 órakor Tesók Attila énekes lesz.

Falunapi sokadalom

Bánokszentgyörgyön a piac területén szombaton 14.30-kor kezdődik a falunapi sokadalom. A gyermekprogramokat követően 15.45-kor a parasztpolgári népviselet bemutatója lesz, majd 17.20-kor aranydiplomát adnak át egy korábban a településért sokat dolgozó állampolgárnak. Vasárnap ugyanitt 15.30-kor pedig a Nagykanizsai Mozgáskorlátozott Egyesület tartja éves összejövetelét.

Búcsú

Tormaföldén vasárnap tartják a hagyományos búcsút. 15 órakor kezdődik a Tormafölde-Szilvágy SE bajnoki labdarúgó mérkőzés, majd 17 órakor Szécsi Pál emlékkoncerttel érkezik a színpadra Mujahid Zoltán énekes. Ezután 18.30-kor a Hévízi Happy Dixieland Band lép fel, majd 20 órakor tűzijáték zárja a napot. A délután folyamán lesz légvár, büfé, kirakodó vásár és borokat is kóstolhatnak a látogatók.

Családi nap 

Kistolmácson szombaton családi napot tartanak, ami a tó melletti területen 10 órakor kezdődik a Máltai Szeretetszolgálat által szervezett népi játszótérrel. Ezt arcfestés és lovaglási lehetőség követi, 13 órától pedig bográcsos ételek kóstolójára várják az érdeklődőket. 14.30-kor Éder Gábor mulattató énekes lép fel.  

 

Még érdekes lehet ...


2024. június 14., Péntek

Jákob Zoltán motivációs előadást tartott Nagykanizsán

A magyar üzletember, milliárdos a Nagykanizsai Szakmai Vizsgaközpont meghívására érkezett a városba.


2024. június 13., Csütörtök

Ma van a magyar feltalálók napja

Kitüntetett szerepet kapott a magyar Nobel-díjasok tisztelete.


2024. június 12., Szerda

Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői

Jelen állás szerint 39 ország több mint 300 külföldi úszója is tempózik majd a Balatonban július 20-án.


2024. május 22., Szerda

Hősök Napja a Zalakarosi Fürdőn

Újabb izgalmakban bővelkedő program a fürdővárosban.


2024. május 21., Kedd

Családi nap Letenyén

A Letenyei Polgári Egylet május 25-én 14 órától várja az érdeklődőket a sportpályán.


2024. május 16., Csütörtök

Programok a hétvégére

Nincs programja a hosszú hétvégére? Mutatunk párat.


2024. május 10., Péntek

Kávéházak Éjszakája Zalakaroson

A fürdővárosban pénteken és szombaton várják a kikapcsolódni vágyókat.


A környezettudatosság fontosságára figyelmeztetnek

„Klímakirakós” címmel családi programot tart az egyetemi központ Nagykanizsán a Csónakázó-tónál.


2024. április 28., Vasárnap

Háromnapos motoros rendezvény Zalakaroson

A Kis-Balatont is megkerülték.


2024. április 26., Péntek

Programok a hétvégére

Nézzük, milyen programkínálatból válogathatunk a hétvégén!


2024. április 22., Hétfő

Ma van a Föld napja

A Föld napja kezdeményezés minden év áprilisában felhívja a figyelmünket a Föld természeti környezetének megóvására.

+