Kanizsa - 2023. június 18., Vasárnap
#Nagykanizsa #családi nap #Kereszténydemokrata Néppárt #kereszténydemokrata közösség #Cseresnyés Péter

Kötetlen beszélgetések fontos témákról

Kötetlen beszélgetések fontos témákról

A képen b-j-ra Cseresnyés Péter, Dénes Sándor önkormányzati képviselő, Sárdi Zoltán, a nagykanizsai KDNP tagja, dr. Császár Zoltán, a KDNP vármegyei szervezetének vezetője, Szabó Szilárd, a nagykanizsai Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Bedő György, a Kereszténydemokrata Néppárt nagykanizsai szervezetének elnöke, Pintér Attila, a keszthelyi KDNP képviseletében (Fotó: Gergely Szilárd)

A Csónakázó-tónál tartott családi délutánt szombaton a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete. Bedő György, a KDNP nagykanizsai szervezetének elnöke elmondta, hogy tavaly elmaradt a hagyományos karácsonyi családi vacsora, a programot most ezzel a családi délutánnal pótolták, melyre szerveztek bográcsozást, kvízvetélkedőt, illetve kirándulást a kilátóhoz, ahonnan a kanizsai panorámát is megcsodálhatták.

Arról is beszélt, hogy a KDNP helyi szervezetének jelenleg 43 tagja van, közülük 33-an aktívak, a többiek pártoló tagként vesznek részt a szervezet életében. Programokat is szerveznek, például előadásokat, ahol politikai, társadalmi információkat osztanak meg az előadók a tagokkal. Az elmúlt évben két Kereszténydemokrata Estet tartottak Nagykanizsán, az egyiken Hölvényi György kereszténydemokrata EP-képviselő osztotta meg gondolatait Európa jövőjéről a közönséggel, a másikon pedig Navracsics Tibor miniszter volt a vendég, aki már a KDNP színeiben tagja a kormánynak. A rendezvények mellett minden évben megajándékozzák a családok átmeneti otthonának lakóit Nagykanizsán.

202306181329_NKGKDN-24.jpg (1500×1001)A Csónakázó-tónál szervezett családi napon fontos témákról beszélgettek kötetlenül (Fotó: Gergely Szilárd)

A program fő támogatója a KDNP Zala vármegyei választmányának elnöke, dr. Császár Zoltán volt, aki arról beszélt, hogy a családi nap már a harmadik olyan esemény az elmúlt másfél évben, ahol a vármegyei szervezet segíti a nagykanizsai erősödését, épülését.

A jövő évi önkormányzati választásokra is készülnek már – tette hozzá dr. Császár Zoltán -, s optimistán tekintenek a jövőbe. Nem titkolt céljuk, hogy újra kereszténydemokrata, nemzeti konzervatív kézbe kerüljön a városházi többség a polgármesteri szék megtartása mellett. Erre úgy készülnek, hogy erősítik közösségeiket, építik kapcsolataikat a szövetséges párttal, ezért is hívták meg az eseményre Cseresnyés Péter országgyűlési képviselőt.

A Fidesz-KDNP politikusa megköszönte a meghívást és elmondta, hogy bízik benne, hogy a kereszténydemokrata közösség által életre hívott esemény a folytatásban egyre több embert vonz magához, hisz az ilyen közösségek segítik azt a helyi politikai munkát, amely segítségével meg tudják ismertetni azokat a célokat, eszméket, gondolatokat, elveket, amiket a helyi politizálásban használnak mind a Fidesz, mind a KDNP oldaláról. De legfontosabb – tette hozzá Cseresnyés Péter-, hogy ilyenkor kötetlen beszélgetések során tudnak gondolatokat cserélni.

Képgaléria


Még érdekes lehet ...


2024. június 10., Hétfő

Hűséges marad saját közösségéhez

Balogh László: köszönöm annak a 8394 kanizsainak, aki megtisztelt bizalmával és rám szavazott, illetve mindazoknak a segítőknek, támogatóknak akik a háttérben dolgoztak.


2024. június 09., Vasárnap

Ön szavazott? Voksoljon a béke mellett, válassza a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

Balogh László polgármester és Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő a békét támogatja.


Nyárindító buli a Csónakázó-tónál

A NagyON Kanizsa DJ PARTY-ra hívta a kanizsaiakat.


2024. június 08., Szombat

Egy nap alatt szereztek diplomát

Pályaorientációs napot tartott a Pannon Egyetem Nagykanizsa.


2024. június 07., Péntek

Öt év elpocsékolt idő

Az ÉVE tehetetlenségét meg nem valósított beruházások, állami források visszafizetése, az utak, járdák és a közterületek állagromlása fémjelzi.


Az ÉVE-frakciót nem érdekli Nagykanizsa

A kerékpárút nem méhlegelő!


„Akkor sem mennék vissza, ha hívnának”

Magyarországra költözött a német színésznő.


Hová tűntek a rollerek Nagykanizsáról?

Erről valahogy elfelejt beszélni az ÉVE-frakció.


2024. június 05., Szerda

A vasárnapi döntés évtizedekre meghatározhatja a jövőt

Dömötör Csaba államtitkár járt Nagykanizsán.


Hatalmas bulival indítja a nyarat a NagyON Kanizsa Egyesület

Pénteken 19.30-tól DJ Lada melegíti be a közönséget, majd érkezik Lotfi Begi, aki Kollányi Zsuzsit és Nagy Adrit is magával hozza.


2024. június 04., Kedd

A nemzet egy és oszthatatlan

Nagykanizsán a Nagy-Magyarország-emlékműnél emlékeztek meg a Nemzeti Összetartozás Napján a trianoni békediktátum 104. évfordulójáról.


Tánckarnevál felvonulással

Szombaton a Rózsa utcától indult a karneváli felvonulás több száz táncossal, feldíszített kamionokkal az Erzsébet térig.


Idősebb Gáspár Győző Ligetvárosba látogatott

A Cigány Közösségek Szövetsége (CiKöSz) szervezésében tartós élelmiszerekből álló csomagokat osztott a Ligetvárosban élő rászoruló családoknak.


2024. június 02., Vasárnap

Az ÉVE-frakció elfordítja a fejét...

Újabb rongálás Nagykanizsán.


2024. június 01., Szombat

Elhanyagolt épületek és város...

Az Éljen VárosuNk! Egyesületnek nem fontos Nagykanizsa.


2024. május 31., Péntek

Minőségi kultúrát ad

A kultúráért felelős államtitkár járt Kanizsán.


A lelkes csapat sok tanulással jutott az országos döntőbe

A Szivárvány EGYMI diákjainak sikere a Zala vármegyei fordulón.


2024. május 30., Csütörtök

Schauta csacsogása felér egy beismerő vallomással

Újabb részleteket tárt a nyilvánosság elé Fenyves Tamás, a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának korábbi tagja.


Az M9-es autópálya építésénél Nagykanizsa térségi oszlop lehet

Navracsics Tibor miniszter szerdán Balogh László polgármesterrel találkozott a dél-zalai városban.

+