A kórház gyermekosztályát támogatták

A fotón balról Sólyom Krisztián vadászmester, Kele Lajos, Eszteregnye polgármestere, Cseresnyés Péter képviselő, Fejes László ügyvezető, dr. Brünner Szilveszter főigazgató, dr. Nád Márta főorvos és Marada Györgyi orvos-igazgató (Fotó: Zalakocka)

A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban csütörtökön adták át azokat az eszközöket, melyeket a jótékonysági vadászat keretében történt felajánlásokból szerzett be az intézmény.

Mint azt dr. Brünner Szilveszter főigazgató elmondta: a hordozható betegellenőrző monitorok és a csecsemő mérlegek jelentősen megkönnyítik és biztonságosabbá teszik az ellátást a gyermekosztályon.

– Zalában már több alkalommal is sikerült adományokat átadni, de itt Nagykanizsán most járunk első alkalommal – árulta el Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki kiemelte, hogy a tavaly december 27-én Eszteregnye és Rigyác határában rendezett jótékonysági vadászaton megközelítőleg 1,1 millió forint gyűlt össze. Az ügyvezető egyúttal köszönetet mondott a Riva Földtulajdonosi Vadásztársaságnak is, melynek vezetői partnerek voltak a jótékonysági vadászat lebonyolításában.

Az eszközátadó ünnepségen részt vett Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője, aki leszögezte: jó helyre került a támogatás, hiszen a kanizsai kórház a dél-zalai térség, sőt sok somogyi településen élőnek is ellátást biztosít. A képviselő arra bátorította a jótékonysági vadászat szervezőit, hogy a jövőben is nagy lelkesedéssel végezzék eme tevékenységüket, hiszen az egészségügyi intézmények folyamatos eszközfejlesztéséhez minden támogatás jól jön.

Még érdekes lehet ...


2024. június 14., Péntek

Hosszú távon győz az elkötelezettség

A hagyományoknak megfelelően a Csónakázó-tónál tartotta Semmelweis-napi ünnepségét a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház.


Jók között a legjobbak

A kiemelkedő eredményeket elért diákok munkáját ismerték el az önkormányzat, a tankerület és szakképzési centrum közös ünnepségén.


2024. június 10., Hétfő

Hűséges marad saját közösségéhez

Balogh László: köszönöm annak a 8394 kanizsainak, aki megtisztelt bizalmával és rám szavazott, illetve mindazoknak a segítőknek, támogatóknak akik a háttérben dolgoztak.


2024. június 09., Vasárnap

Ön szavazott? Voksoljon a béke mellett, válassza a Fidesz-KDNP jelöltjeit!

Balogh László polgármester és Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő a békét támogatja.


Nyárindító buli a Csónakázó-tónál

A NagyON Kanizsa DJ PARTY-ra hívta a kanizsaiakat.


2024. június 08., Szombat

Egy nap alatt szereztek diplomát

Pályaorientációs napot tartott a Pannon Egyetem Nagykanizsa.


2024. június 07., Péntek

Öt év elpocsékolt idő

Az ÉVE tehetetlenségét meg nem valósított beruházások, állami források visszafizetése, az utak, járdák és a közterületek állagromlása fémjelzi.


Az ÉVE-frakciót nem érdekli Nagykanizsa

A kerékpárút nem méhlegelő!


„Akkor sem mennék vissza, ha hívnának”

Magyarországra költözött a német színésznő.


Hová tűntek a rollerek Nagykanizsáról?

Erről valahogy elfelejt beszélni az ÉVE-frakció.


2024. június 05., Szerda

A vasárnapi döntés évtizedekre meghatározhatja a jövőt

Dömötör Csaba államtitkár járt Nagykanizsán.


Hatalmas bulival indítja a nyarat a NagyON Kanizsa Egyesület

Pénteken 19.30-tól DJ Lada melegíti be a közönséget, majd érkezik Lotfi Begi, aki Kollányi Zsuzsit és Nagy Adrit is magával hozza.


2024. június 04., Kedd

A nemzet egy és oszthatatlan

Nagykanizsán a Nagy-Magyarország-emlékműnél emlékeztek meg a Nemzeti Összetartozás Napján a trianoni békediktátum 104. évfordulójáról.


Tánckarnevál felvonulással

Szombaton a Rózsa utcától indult a karneváli felvonulás több száz táncossal, feldíszített kamionokkal az Erzsébet térig.


Idősebb Gáspár Győző Ligetvárosba látogatott

A Cigány Közösségek Szövetsége (CiKöSz) szervezésében tartós élelmiszerekből álló csomagokat osztott a Ligetvárosban élő rászoruló családoknak.


2024. június 02., Vasárnap

Az ÉVE-frakció elfordítja a fejét...

Újabb rongálás Nagykanizsán.


2024. június 01., Szombat

Elhanyagolt épületek és város...

Az Éljen VárosuNk! Egyesületnek nem fontos Nagykanizsa.


2024. május 31., Péntek

Minőségi kultúrát ad

A kultúráért felelős államtitkár járt Kanizsán.


A lelkes csapat sok tanulással jutott az országos döntőbe

A Szivárvány EGYMI diákjainak sikere a Zala vármegyei fordulón.

+