Vélemények - 2021. augusztus 23., Hétfő
#olvasói levél #Város Napja #Nagykanizsa

Város Napja 2021 - olvasónk véleménye a kialakult helyzetről

Város Napja 2021 - olvasónk véleménye a kialakult helyzetről

(A kép forrása: Pixabay)

Olvasói levél érkezett virtuális postaládánkba. A téma mi más lenne, mint a Város Napja, amelyet – számos kanizsainak csalódást okova – lefújt Tar Mihály, a szervezéssel az ÉVE által megbízott Kanizsa Médiaház ügyvezetője. Névtelenséget kérő olvasónk véleményét változtatás nélkül közöljük.

„Tar Mihály – ÉVE szakítás?

Ezúttal az őt kinevező ÉVE által hozott önkormányzati döntést, és az abban pályáztatás nélkül rá bízott feladatot sem hajtotta végre a jelentős jutalmat és béremelést kapó Tar Mihály ügyvezető. Vajon megromlott a kapcsolat a megkapott jutalom és a béremelést követően?

Tar Mihály közleményben tájékoztatta a várost arról, hogy a Város Napja ünnepi rendezvényt nem tudja megszervezi.

A közgyűlési döntés értelmében augusztus 20-ig az előkészítési munkákat folyamatosan el kellett volna végeznie, azonban ő, a közlemény szerint, már augusztus 3-án - alig 4 hetes - előkészület után ellent mondott a közgyűlési döntésnek és leállította a szervezést. Az már csak hab a tortán, hogy minderről a Polgármestert, a közgyűlést, de a legfontosabb, hogy Nagykanizsa egész lakosságát elfelejtette tájékoztatni, akik az eseményt már nagyon várták. Nem mellesleg ő a helyi média ügyvezetője, így alkalma lett volna rá, hogy a Kanizsa TV-én vagy a Kanizsa újság hasábjain keresztül már korábban közölje döntését, de úgy látszik semmibe veszi az embereket és a rá bízott feladatot.

Persze gyorsan kellett döntést hoznia a szervezés határidő előtti leállításáról, hiszen ő már készült nyaralni, és alkalma sem lett volna megszervezni a programokat. A lényeg, hogy ő kipihenhette magát, a lakosság, akiért munkálkodnia kellene, számára nem fontos.

De nemcsak ideje, kellő tudása sincsen hozzá, hiszen azzal, hogy segítőket is be kellett vonnia, azzal valójában elismerte, hogy a Médiaház alkalmatlan a városi rendezvények megszervezésére. Segítői nélkül a lemondásra vonatkozó döntést sem tudta önállóan meghozni, nemhogy egy ilyen nagyszabású eseményt megszervezni. Mint azt korábban már számtalanszor bebizonyította, alkalmatlan a Kanizsa Médiaház vezetésére, és most rendezvényszervezőként is csődött mondott. A korlátozások ellenére országszerte számos programot szerveztek, neki nem sikerült...

Nézzük a tényeket, amelyek önmagukért beszélnek! 1. Nagykanizsa Város Napi Ünnepség megvalósítását a jelenlegi jogszabály nem tiltja meg. 2. Tar Mihály szakértelemmel és megfelelő szervezéssel megvalósítható programot mondott le. 3. Határidő előtt a közgyűlési döntésnek ellentmondva augusztus 3-án leállította a program szervezését. 4. Tar Mihály ügyvezető megfosztotta a város lakosságát a Nagykanizsa Város Napi ünnepi eseménytől.

Vajon a Tar Mihályt megválasztó és a rendezvény szervezésével is megbízó ÉVE hogyan számol el a nagykanizsai lakosok felé a hibás döntésükből adódó, immáron pótolhatatlan veszteséggel, élménnyel? Ideje lenne azokra bízni a vezetést a városunkban, akik értenek is hozzá és nem csak a kifogásokat keresik.“

 

 

 

 

Még érdekes lehet ...


2022. február 16., Szerda

Élhetetlen VárosuNk Egyesület

Nahát, miről ír az országos sajtó!


2021. december 24., Péntek

ÉVE-frakció: kicsinyességben a legnagyobbak

Mindent a választókért? Inkább tegyünk keresztbe valakinek bosszúból!


2021. április 08., Csütörtök

2021. április 01., Csütörtök

2021. február 23., Kedd

Nem lehet a vonatokat „eltéríteni”, azok a leggazdaságosabb, legoptimálisabb útvonalon járnak, így logisztikai központ is ott épül, amerre a szerelvények közlekednek

Nézzenek a vasúti térképre és a dolgok mögé az ÉVE tagjai, mielőtt ismét feleslegesen kezdenek politikai hangulatkeltésbe!


2020. december 13., Vasárnap

A Deftones albuma annyira jól sikerült, hogy muszáj megismételni!

Vajon mi sül ki egy 20 évvel ezelőtt Grammy-díjat nyert lemez remix verziójából? A Black Stallion mindent elmond.


2020. november 22., Vasárnap

Metalcore és a dallamok

Aki nem zárkózik el a metal és az elektronikus zenétől, tegyen egy próbát a Child Soldier: Creator of God albummal.


2020. július 13., Hétfő

A szerelem sötét verem...

Firka csúfítja el a régi víztorony közelében álló út menti kőkeresztet.

+