#Gasztronómia


2021. február 23.

Fánk „újratöltve”

Nehéz elképzelni, hogy ne fogyjon el azonnal az összes farsangi fánk, de ha mégis, mutatunk néhány tippet a fánkok új életére!


2021. február 10.

3 egyszerű és gyors fánkrecept

Rengeteg verzió létezik, segítünk eligazodni, ha nincs időd keleszteni-dagasztani.


2020. december 24.

Karácsonyi vacsora anno

Ünnepi menüsor az 1930-as évekből.


2020. december 21.

Hogy ne a kuka egye a legtöbbet a karácsonyi lakomából...

Hat plusz egy okos tipp, nem csak konyhatündéreknek!


2020. október 21.

Készüljünk a télre!

Wolf András tippjei az egészséges és finom almakompóthoz.


2020. október 17.

Bocuse d`Or: a világdöntőbe jutott a magyar csapat

A Veres István séf vezette magyar csapat a kilencedik helyen végzett és bejutott a jövőre Lyonban rendezendő világdöntőbe.


2020. október 10.

Hogyan tároljuk a szőlőt?

Az őszben az egyik legjobb dolog a szőlő, és most nem csupán a mustra, murcira, újborra gondolunk.


2020. október 09.

A kis fekete nem a lefolyóba való

„Maradék kávé? A feltételezés is megdöbbentő”, vélekedtünk sokan egyetemista korunkban.


2020. szeptember 18.

A gyermekvédelem nem a sajnálatról szól

A gyermekvédelmi oltalom alatt álló 23 ezer gyerek több mint kétharmada él nevelőszülőknél.


2020. szeptember 06.

Szívvel, ízekkel: Magyarország

Magyarország ízeit bemutató brosúrák jelentek meg.


2020. július 21.

Közösségépítés a gasztronómia és a zene nyelvén

Első alkalommal rendezték meg a zalai roma gasztronómiai és kulturális találkozót.


+